Förbenade sjukdomar…

Imorgon skulle jag åkt upp till Ramundberget tillsammans med lite bloggare och press MEN så kom sjukdomarna och hälsade på. Min stackars mamma har åkt på lunginflammation sådär sprack min barnvakt till Felix. Det är klart det är tråkigt att jag inte kan åka med men det är viktigare att mamma får vila och bli frisk, Ramundberget finns kvar.

Förhoppningsvis så kommer jag dit någon annan gång och då kanske med hela familjen.

Ramundberget

 

Dessutom så var vi även hos läkaren med Felix då han varit rosslig. Ville kolla så det inte var lunginflammation eller på gång att bli det för honom. Men för honom var det lugnt, läkaren skrev ut hostmedicin som vi får åka och hämta idag. Förhoppningsvis så får han sova bättre på nätterna. Inatt vaknade han och fick välling bra mycket tidigare än han brukar, sen grät han i nästan en timme och sen bökade han i vår säng ett tag innan han somnade. Detta gör att jag som inte heller är pigg är helt sänkt idag… och Felix är också lite trött. Tänkte dock låta honom leka fram till 10 ungefär innan han får gå och sova… förhoppningsvis pallar han det.

 

2 thoughts on “Förbenade sjukdomar…

  1. @Alfva,

    Ja det var trist men som jag mått igår och idag så hade det inte varit roligt att åka…

    Kaos var förnamnet. Jag hann inte heller prata med henne… hann inte prata med någon för det var så många som skulle fram till utställarna.

  2. Fy så trist, men ja – ett berg försvinner i alla fall sällan! 🙂 Ramundberget låter grymt för övrigt, hade gärna pratat med mer tjejen där på eventet men det var ju k a o s.
    Krya på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.