Vi önskar oss en crock-pot

Jag bjöd över mig, Nicke och barnen till Marie och Ylva i söndags. Jag föreslog att vi skulle gå ut och äta ihop men då slängde Marie istället ihop en liten härlig “gryta” i sin crock-pot.

Jag har pratat om en sådan med Nicke och nu är han övertygad om att vi SKA ha en. Fast han vill inte ha den lilla varianten utan en likadan som Marie. Så med andra ord så vet ni som eventuellt vill köpa julklappar att ett bidrag till en crock-pot är välkommet 🙂

Innan vi gick hem till Marie så var vi och fikade på Café String, det var ganska högljutt där men jag kan tänka mig att det ändå är rätt mysig stämning när man är där utan barn… Melvin tyckte ljudnivån var lite väl hög.

Sen hann vi även leka lite i lekparken vid Nytorget. Melvin tyckte det var mycket roliga saker där. Vid 17-tiden så kom Marie och vi gick upp till deras lägenhet. Vilken utsikt de hade. Superfin lägenhet.

Ylva och Melvin som kommer väldigt bra överens hängde mestadels under kvällen, förutom några gånger när Melvin tröttnade på henne :-).

131117-Melvin-och-Ylva

Maten som Marie bjöd på var supergod. Det var sötpotatis, kålrötter och morötter samt högrev som fått ligga i crock-poten under dagen. Felix åt som en galning så det passade även väldigt bra till honom.

131117-CrockPot-middag (1)

 

Tack för att vi fick komma och jag säger som Marie, det är kul när hela familjer klickar. Hoppas vi ses snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.