Rhapsody in rock

Igår var en hektisk dag, jag hade bilen så jag åkte lite tidigare från jobbet så jag skulle hinna hem och duscha. Hann precis det sen åkte vi iväg till Älvsjö där vi skulle ställa bilen. Åt jättegod mat på Älvgården. Först tog vi Toast Skagen (den var stor och god) och sen tog vi plankstek som oxå var jättegod. Mycket mätta och belåtna tog vi sen tåget till centralen och sen taxi till Cirkus. När vi väl kom dit så var det ungefär en halvtimme tills det började så vi kikade på folk, köpte lite snacks och sen var det dags att sätta sig.

Platserna var himla bra, lite snett om scenen men vi såg jättebra och det var ganska nära. Lite kändisspaning hade vi också då Bert Karlsson var där. Det hade vi aldrig sett om inte Robert Wells hade påpekat det. Sen tyckte jag att jag såg Cecilia Frode men jag kan sett fel, kan varit någon som var lik. Precis innan showen skulle börja så kände jag de första sparkarna, kom lagom när Robert Wells lirade något klassiskt verk på flygeln.

De som var med i showen var LaGaylia Frazier (som vanligt), Peter Johansson (superduktig) som tydligen spelat huvudrollen i Queens musikal i Soho samt en kille som var en mycket känd tenor i england/irland eller nåt sånt. Han var mycket duktig. Han hette Wynne Evans. Även imitatören Jörgen Mörnbäck var med, han och Peter var de klart bästa i showen. Showen var inte lika bra som sist jag såg den men helt OK.

Vi tog en taxi till centralen och där blev vi stående ett tag då det som vanligt var förseningar med tågen. Nicke var den som körde så vi kom hem ganska snabbt från Älvsjö.

0 thoughts on “Rhapsody in rock

  1. Hej Christina! Jo det verkar som det, nu köpte ju inte jag något program men det fanns fler artister i det (nämnar inga namn). Skriv gärna igen och meddela vilka du fick se.

    Trevlig helg

  2. Nästa helg ska jag gå….Tydligen varierar gästartisterna lite hörde jag när de intervjuade Robert Wells på radion. Ska bli jättekul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.