Läckage

Har misstänkt att jag börjat läcka lite ur brösten vilket nyss bekräftades, låg i godan ro och läste när jag plötsligt känner att jag är helt blöt på pyjamaströjan, en stor våt fläck mitt på. Hoppas det inte blir värre än såhär, känns lite fånigt att redan nu få köpa såna där skydd (vad de nu heter).

0 thoughts on “Läckage

  1. Amningskupor hette det ja, nä jag hoppas slippa det. Vad jag märkt verkar det vara på kvällen, jag upptäckte ju lite igår kväll och så nu då när jag låg ner. Hemma går jag oxå utan BH men på stan kan jag inte göra det, då skrämmer jag folk. Vi får se hur det utvecklar sig.

  2. Hoppas att du slipper köpa amningskupor. Jag måste använda det varje dag nu, och kan inte gå utan behå utan att det läcker igenom tröjan, vilket är jäkligt trist eftersom det är bekävmare att vara utan behå, hemma i alla fall.

  3. Jag har också läst om folk som läckt länge, men tydligen har det inget att göra med att man ska kunna amma bättre sen. En del läcker tydligen inget alls. Fast nu var det ganska rejält… fast iofs sprang jag runt utan BH och det kanske var därför det märktes, får hoppas att BH tar upp det mesta sen, är ju pinsamt om man börjar läcka på stan *S*

  4. Tack och lov! Jag blev så orolig när folk på FL började skriva att de läckte i vecka 22.. Jag bara.. Ööööh.. Jag har inget alls. Du ger mig hopp!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.