1000:e inlägget

Oj vad jag skrivit mycket, den här bloggen är ju inte så himla gammal men redan 1000 inlägg. Jag tänker dock inte spekulera i hur många inlägg som är direkt intressanta *S*.

Man märker dock att antalet läsare ökat jättemycket, men ändå rätt lite kommentarer. Kommentera mera tycker jag, vill så gärna veta vilka ni är som läser bloggen. Ni kan bara lämna ett litet Hej! 🙂

Är i Mölnbo, vi har just gått en promenad runt kvarteret och tittat på ett fint hus jag skulle kunna tänka mig samt spanat in ma´s och pa´s nya grannhus. Det är några som köpt en granntomt och nu bygger ett litet gulligt hus där.

Håller på och tvättar sista maskinen tvätt, skönt när det är klart. Får nog hänga det hemma dock, inte så att det regnar här men det är ganska mulet. Har tvättat alla barnkläder nu upp till stl 68, resten tar vi hemma i tvättstugan, det är ju ändå inte aktuellt än på länge. En hel del kläder kommer nog även kastas allt eftersom man själv köper nytt, eller så får jag tradera bort lite. Nu skall jag läsa lite bloggar innan mamma kommer ner och vill att jag ska vara social.

Förresten, har inte skrivit så mycket om Lars Robert men han har blivit en riktig sjusovare, vaknar inte alls förrän rent sent på morgonen. Idag har jag knappt känt honom, lite småkittel i magen vid 11-tiden… så nu sover han nog igen. Känns skönt att vi ska till sjukhuset på fredag så man kan få höra lite hjärtljud och se hur status är.

Just ja, lite nytta har jag fått gjort idag. Kokade pasta imorse till en pastagratäng som jag skall göra ikväll samt att jag ringt Försäkringskassan och bokat in tid till 29/5 så jag hoppas jag inte är på sjukhuset då.

0 thoughts on “1000:e inlägget

  1. Bodil: Kul att du kikar in! Hörde av B att du brukade göra det.

  2. Jag går ofta in här och följer på så vis din graviditet. Vi här i Skåne håller tummarna för att allt ska gå bra. Sköt om er.

  3. Tack E, bara irriterande att jag ännu inte får mail när ni kommenterar.

  4. Bina: Kul att du kikar förbi, förstår om du inte har så mycket tid, du har lite viktigare saker att prioritera :-). Jag mår fint.

    Anonym: Vem du nu är, kul att du kikar in 🙂

  5. Kollar här ofta.

    Trodde du skullel ligga i soffan och ta det lugnt när du är sjukskriven, inte springa runt hos dina föräldrar.

  6. svänger förbi här nästan dagligen… med gråtig magont-bebis blir jag snål på att skriva med en hand *så vet du*

    Hoppas allt ser bra ut på fredag!
    KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.