Äntligen fredag

Åkte ut till Mölnbo vid 07.30 och fick i mig lite frukost hos mamma, bjöds på mannagrynsgröt, det har jag inte ätit på år och dag. Efter det gick mamma, jag och Melvin och Oliwer ner till öppna förskolan. Först var Oliwer lite reserverad men sen for han runt och lekte med sakerna. Vi sjöng även lite men då vågade inte Oliwer sjunga med, sen kunde han nog inte sångerna heller i och för sig. Melvin tyckte det var lika kul som vanligt att vara med på sången, han tittar sig omkring och jag gör rörelserna med hans händer… ofta när vi sjungit klart börjar han jollra en massa, lilla sötnosen.

Efter sången så fikade vi och pratade med de andra mammorna, jag tror vi gick därifrån vid 11-tiden. Vi gick hem till mamma och fikade lite och sen tog vi bilen till Södertälje. Vi gick på leksaksaffären och köpte 2st Yatzy, 1 maxi-yatzy till mig och Nicke och ett vanligt att ha hos mamma och pappa. Vi köpte även ett bamse memory och pennor samt duplo till Oliwer. Sen fikade vi även på Weda bageri. Därefter mot Mölnbo igen, spelade yatzy när vi kom dit, fikade lite när pappa kom hem och sen åkte jag hem igen.

Jag och Nicke gick ut på en promenad och när vi kom hem ammade jag Melvin och nu ligger han och gör massa roliga ljud på sitt babygym. Jag och Nicke tänkte fika lite senare samt kika på en film, troligtvis “Knocked up” eller som den heter på svenska “På smällen”

0 thoughts on “Äntligen fredag

  1. Hemlliz: Vi såg inte klart den igår, var nog inte riktigt upplagd.

    Ahnna: Det är lugnt, det är kul att du läser när du kan.

  2. Jag är så dålig på att kommentera men, har än inte egen dator så det blir mest intitt snabb. Men det är underbart att läsa att ni hittar på saker/ahnna

  3. va mysigt med sångsamling! ska gå på det på tisdag om vi kommer upp så tidigt som den är… (9.45, vi brukar vara klara och redo för dagen vid 10)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.