Idag

Idag har vi varit i Södertälje, vi tog bilen in då tågen strulade, var signalfel och inställda avgångar. Först körde jag mamma till hennes möte i Bergvik, sen ner på stan, parkera och kasta sig upp till Kringlan fiket, hann bra, kom 5 minuter tidigare. Beställde kaffe och smörgås och placerade Melvin i en barnstol. Nathalie kom strax efter mig, vi fikade och pratade och sen gick vi på stan. Var inne på Åhlens och handlade en body till Melvin för min premiekupong, blev en fin body i ekologisk bomull. Sen råkade det bli Ta 3 betala för 2 inne på Lindex också, var rätt coola bodies. Jag köpte bara i stl 62 och 68 så han har att växa i.

Mamma dök upp vid 12.30 så då gick vi på Apoteket och inhandlade lite saker, jag köpte näsdroppar, nässpray (som jag kan använda på Melvin om det krisar, den var från 7 månader), Listerine och babyolja. Sen skildes jag och Nathalie åt, hon skulle kolla efter en bröllopspresent så då gick jag och mamma och åt lunch. Sen åkte vi till Willys och handlade, blev bland annat nya blöjor i en storlek större, nu går vi på 4-9kg så får vi se hur de passar. Blev även en del annat såsom kaffe till dopet. Efter det åkte vi till Siba för att fråga om en USB kabel till Nickes MP3 spelare, vi har ju slarvat bort hans så han inte kan föra över musik. Vi ska testa att åka dit och ta med spelaren så får vi se om de har någon som passar.

Efter det åkte vi hem, jag gick till mormor och fikade och överlämnade det jag handlat till henne. Melvin fick ligga på golvet och hundarna var där och slickade på honom emellanåt, är mest Myra som blir lite väl på men det är bra om hon vänjer sig vid Melvin, är ju jobbigt om mormor (min mormor alltså) skall vara barnvakt och inte kan lägga honom på golvet i ex babygymmet. Vi satt där i ca 1 timme, sen gick vi hem och jag dammsög, vattnade alla blommor, förberedde en tvättmaskin samt diskade. Nu ska vi snart äta lite lax och sen blir det filmen “Bourne Supremacy”

0 thoughts on “Idag

  1. Anna: Det var en bra dag men idag är jag rätt mör faktiskt, trots att jag fick sova längre imorse.

  2. Det verkar som om du hann med enhel del igår! Låter som en bra dag. =)

    Kram,
    AnnaSv

  3. Nathalie: Måste missat den, jag kollade nu men såg inget med giraffer. Tack igen för de fina byxorna, jag glömde fota dem och lägga ut men de var verkligen jättesöta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.