Tävlingar

Många bloggar brukar ha utlottningar av goodiebags, bland annat de här bloggarna. Hos Olga kan man vinna en goodiebag innehållande make-up, hår- och hudvård och den är värd över 1000 kr! Även hos utsikt från nedre botten kan du vinna en goodiebag och hos shopaholicmamman och Alexandra kan man vinna Tritoni klockor. Surfa dit och tävla ni med.

0 thoughts on “Tävlingar

  1. Tjoddan: Nu är jag med i matchen 🙂 visste inte att du åkte dit med tanke på att stanna. Skönt att du kan flytta hem imorgon igen då. Huset är ett hyresradhus men jag tar emot Grattiset ändå 🙂

  2. Jag drog till Christopher i USA. Tanken var att jag skulle stanna där, skaffa körkort och slutligen ett arbete. Meeeeen – kärleken växer sig inte starkare bara för att den utspelar sig på andra sidan Atlanten. Jag bestämde mig därför att åka hem. DÅ min lägenhet på Södra Malmen är uthyrd i andrahand (till i morgon) så har jag fått bo hos min bästa vän Camilla och hennes man och son Gabriel i Glömsta, Huddinge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.