0 thoughts on “Rosa till killar??

  1. Hedda: Jag älskar den här bodysuiten, härligt att alla som kommenterat tycker som jag att färg är kul och att rosa går på Melvin 🙂

  2. Klart en kille kan ha rosa! Vi har köpt en del rosa saker till Calle. Man blir så glad av härliga färger som de på bodysuiten!

  3. Annika: Håller med, ibland finns det mycket mer roliga saker och coola grejor på killavdelningen. Märkligt egentligen att det fortfarande är så uppdelat, man skulle väl lika gärna kunna ha uppdelat per storlek istället.

    Frida: Tack

    Lex: Då kommer J och Melvin vara superfin sen.

  4. Precis en sådan har jag köpte till lilla J! Jag tycker att det är helt ok med rosa till pojkar med! coolt 🙂

  5. Visst kan man ha rosa på killar, bodyn från Me&I är jättefin och passar både kille och tjej, tycker jag. Däremot skulle jag inte klä en kille i kläder med spetsar tex. Färgerna spelar inte så stor roll utan det är väl mera stuket på kläderna jag tittar på. Lovisa har blå hängselbyxor från killavdelningen för de är så tuffa tycker jag, och Emmy har också jeans från killavdelningen för de satt bättre på henne än slim fit-jeans från tjejavdelningen.

  6. Naranja: Kul att du hittade hit, nu måste jag kika in på din blogg. Vi har en del rött till Melvin också, men det här är nog det “extremaste” jag köpt, men vad ska man göra när man själv tycker den är sååå fin 🙂

  7. Hejsan! Hittade hit via Camillas lockar. trevlig blogg du har! Självklart kan man ha rosa på killar! Min lille Agaton har massor med röda kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.