Hemsjukvården från Huddinge sjukhus neonatalavd.

Klicka här och välj sedan bildspelet längst ned, första bilden på 2 damer vid en bil, den vänstra kvinnan var vår hemsjukvårdare när vi fick åka hem med Melvin. Hon var superbra! Jag gillade henne skarpt och hon var så bra med mig då jag hade lite amningsångest (kom inte direkt några mängder). Sökte även på Samvården Huddinge och då kom en av sköterskorna upp under föräldraföreningen för prematurbarn. Hon (Marie) var så snäll att hon brukade ta Melvin på natten och mata honom så vi fick sova.

Blev lite nostalgisk nu när jag hittade det här, tänk att det är 7 månader sen vi kom hem därifrån.

0 thoughts on “Hemsjukvården från Huddinge sjukhus neonatalavd.

  1. E: Jag kan på något vis sakna tiden där, den här första tiden när allt var nytt, vi blev så väl omhändertagna, men så tänker jag på hur det kändes att komma hem och att sen bli utskriven på hans BF dag… och nu har tiden gott så fort så jag hinner knappt med… vill inte att Melvin ska bli stor, jag vill att han ska vara min lilla bebis 🙂

    Fast vi vill gärna ha syskon till Melvin så jag hoppas jag får uppleva bebistiden fler/flera gånger.

  2. Vi har snart årsdag för vår hemkomst. Det är mycket som snurrar i huvudet så här ett år senare. Och framför allt känns det som om det var väldigt länge sedan och det är rätt skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.