Babysim

Idag har vi varit på babysim men innan vi åkte dit så tog vi en fika hos min mamma och så fick Melvin äta lite innan simningen. Oliwer var där så han fick leka lite med Melvin. Vid 11-tiden så åkte jag hem till Erika och hämtade henne och så bar det iväg till simningen. Melvin sov lite i bilen men vaknade så fort vi kom fram. Badandet gick sådär, han var i alla fall med och tog på lilla sälen som vi har när vi sjunger och det har han inte gjort förut. Sen skulle vi lära dem att hålla i kanten så de lär sig att om de släpper så hamnar de under vatten…. de skulle även “hoppa” från kanten och återvända dit. Vid hoppandet så var det ju vi som tog ett djupt andetag och sen lyfte ner dem i vattnet och så fick vi dra dem tillbaka till kanten. Det där med att hålla i kantledstången gick väl inte så bra, Melvin var mer intresserad av sin babysimmande kompis A som var bredvid. Han hamnade under vatten flera gånger men det tycker han inte är läskigt. Huvudsaken för mig är inte att han ska lära sig allt utan att tycka vatten är kul och ha respekt för det. Det andra kommer nog med tiden, är ju inte så lätt för de små att lära sig sånt här.

Efter simningen så åkte vi till Hovsjö Café och åt våffla med skagenröra samt att vi drack kaffe och tog lite fikabröd. Satt och pratade med innehavarna (Erikas bror och svägerska) och en annan som jobbar där. Mycket trevligt. Tror vi var där nästan 2 timmar.

Nu kom vi rätt nyligen hem, Melvin sov lite i bilen men är jättetrött nu. Jag har legat en stund på soffan och nu kom Nicke hem. Blir väl middag om nån timme och sen sticker Nicke iväg och spelar tennis vid 19.30 tiden och blir borta till ca 22.30. Jag och Melvin får väl lattja runt lite här och kanske går vi till gammelmormor om inte mormor och morfar vill komma över.

Nu skall jag lägga upp lite bilder på Flickr och se om det finns något att lägga ut även här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.