Mat och sovrutin

Tror vi har fått in rätt hyfsade rutiner för Melvin, ibland om man ska göra något så blir det lite korrigerat (som idag när det var babysim).

 7-8 Vaknar och äter frukost, 220ml välling

11-12 Äter lunch, Mild havregröt med banan och päronsmak (tror jag det är)

15-16 Äter mat, blir en burk med 6-månaders mat. Ibland en halv burk och hemmagjord puré

Ca 20 220ml välling och sängdags.

Vad som kan bli tokigt ibland är att han vaknar tidigt och hela tiden ligger en timme fel (vi vill gärna natta vid 20) så ibland får han en liten fruktbägare så han håller sig till 20.

Sänggåendet är inte några problem, dricker en flaska välling på soffan och sen bär vi upp honom till hans egna rum (som han flyttade in i 3 januari) han blir pussad och kramad av oss och så sätter vi på hans muminmobil. Oftast (7ggr/10) så somnar han rätt omgående, i alla fall behöver vi inte springa upp utan han blir tyst och somnar. Ibland så tappar han ut nappen och får inte in den, då kan han bli ledsen och så får vi gå upp och ge den till honom. Ibland blir han även pigg men då ligger han och pratar och donar och sen somnar han. Är väldigt sällan han blir ledsen. Skönt.

Det enda som vore guld är att han sover till kl 8, då vore det helt perfekt för då anser jag mig fått sovmorgon och dessutom sovit så länge jag vill (dvs ca 8 timmar då jag oftast kommer i säng vid 24)

0 thoughts on “Mat och sovrutin

  1. Vincent vaknade ju också sådär vnsinnigt tidigt, bara för en vecka sen faktiskt. Men den här veckan, när det har varit min tur att gå upp, så är 8 det tidigaste han har vaknat. IDAG VAKNADE HAN 9.36! Helt sjukt…

  2. Johanna: Jo det är nog bra, man kan få mycket stöd av helt okända människor. Jo hon berättade att hon skulle flytta, skönt för henne och även A att få närmare till t-bana och stan och till Yamaha 🙂

  3. Well, jag tycker det är viktigt att hur jobbigt det än är, vara öppen och rak om hur man mår.

    Javisst 6månader till bröllop. 🙂
    Tackar!

    Ja mamma flyttar juh till farsta 1/2 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.