Eftermiddagen

Vid 12.30 idag så åkte sambon med bror och brorsbarn samt mamma till Gävle för att se hockey. Nicke är Brynäsfantast och hans bror hejar på Timrå och det är just de som spelar. Pratade just med Nicke och nu satt de och kollade på uppvärmningen, matchen börjar om 30 minuter. Hoppas de kan komma iväg vid 21-tiden, då är de hemma strax innan midnatt.

Jag var och handlade lite förut med mamma, Melvin fick stanna hemma hos morfar. Blev lite saker till Melvin (våtservetter/gröt) och sen lite mat till mig samt godis och dricka. När vi kom hem så kom vi på att vi skulle åka till Hovsjö Café så vi stuvade in hos i bilen och jag körde pappas bil dit. Vi åt våffla med skagenröra och drack kaffe. Sen blev vi bjudna på kolawienerbröd, de var goda men lite söta. Därefter åkte vi hem, då fick pappa köra.

Nu har jag och Melvin varit hemma en halvtimme och han åker runt i gåstolen och jag tänkte läsa lite bloggar tills det är dags för honom att sova. Vi ska givetvis leka lite också och det kan ju hända att han vill sova en liten stund trots att det snart är sängdags (2 timmar).

Sen när han lagt sig tänkte jag kika lite på tv, om det nu inte blir strömlöst, det blåser rätt så rejält här.

Blåser det hos er?

0 thoughts on “Eftermiddagen

  1. Mocca: Soffan är inte helt fel och det är mysigt med ljusen… vi har nog en liknande kväll… fast det är trist att vara själv hemma … ja Melvin är ju hemma men den lilla svikaren har ju sovit sen 20 🙂

  2. Blåser utav bara sjutton, känns skönt att vara inne uppkrupen i soffan med tända ljus.
    Hoppas du har en trevlig kväll.

  3. Jag börjar bli sjukt sugen på de där vållorna med skagenrörar. Låter så gott. Ha en skön kväll i blåsten.

  4. Jezza: Skönt att ni sluppit strömavbrott, nog för att det kan vara mysigt att tända ljus men det är inte så roligt när det börjar bli kallt i lägenheten/huset.

    Jag får nog en lugn kväll, har fortfarande lite huvudvärk så jag ska snart natta Melvin och sen ligga lite på soffan och ta det lugnt.

  5. Jo det blåser ganska så rejält här,har gjort sen klockan 4 i morse ungefär.Hoppas på att det ska avta snart 🙂 Vi har dock klarat oss utan strömavbrott så man får vara tacksam för det iaf *ler*

    Hoppas du får en lugn och skön lördagkväll!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.