Förbenat

Fick ju lite sovmorgon imorse (med några avbrott), det var skönt men sen kom huvudvärken. Kände av den när vi åkte mot Tumba och när vi åkte därifrån blev den värre. Väl i Södertälje så var vi på Hemtex och sen mötte vi upp Jenny och Cailey och gick och åt lunch i Lunagallerian, blev omelett som vanligt för mig. Lite pinsamt för idag så kom de ihåg vad jag ville ha på den 🙂 vi var även en sväng på Hippo för att se om hon fått leverans av nya Molokläderna men de skulle förmodligen komma på eftermiddagen eller imorgon.

Sen blev det hemfärd för oss, väl hemma så var jag helt förstörd av huvudvärken, jag lät Nicke gå upp och vila och så låg jag och Melvin på soffan en stund, dock blev det bara värre så då tog vi en dusch. Kände mig lite bättre så efter dusch åkte vi till Erika och fikade och kollade på hennes kort från Australien och Tasmanien.

Kom hem vid 17.15 med pizza till Nicke, han åt, jag packade för imorgon och Melvin tvärsomnade på gymmet och sover än. Min huvudvärk har blivit värre igen så jag har just tagit 2 alvedon, ska nog ta en dusch till nu känner jag, brukar alltid bli piggare när jag duschat hett.

Har tagit några bilder idag (outfit) som jag lägger in lite senare.

0 thoughts on “Förbenat

  1. Pizza kan vara gott, jag känner mig dock stolt som inte köpte någon. Inte för att en kopp choklad och 3st lingongrova kanske är så nyttigt men bättre än pizza måste det ju vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.