Duktig kille

Melvin vaknade till vid 7.15 och hade gjort nr 2, jag bytte blöja och tänkte att jag gör ett försök att få honom att somna om. Det funkade och vi fick sova till kl 8, härligt. Nu har jag en superglad kille här som ätit och går runt i sin stol. Om ca 45 minuter ska vi börja klä oss för att gå till öppna förskolan, det känns som det var evigheter sen vi var där. Ska bli roligt att se alla andra mammor och barn igen.

När det är slut så hinner vi hem en knapp timme för att sen åka till BVC i Järna, där skall vi väga och mäta honom och sen ville jag att de kollar hans tungband som jag tycker ser lite kort ut, tycker det är lika bra att de klipper det. Sist vi var sa de ju att det var lite kort. Sen skall de kolla hans testiklar, de var ju inte “förankrade” sist men nu är han ju 6 månader även korrigerat så nu får de kolla det igen.

Nu skall jag dricka upp mitt kaffe och förbereda lite. Måste klä han varmare idag då det är minusgrader och så har det snöat, började för 1 timme sen men nu har det slutat, är dock vitt ute.

0 thoughts on “Duktig kille

  1. AnnaSv: Jag lovar att rapportera.

    Jenny: Det är inte så otäckt, både Nicke och hans bror har gjort så. Läkaren sa förra gången att det var lite kort, han kunde få lite svårt med att säga R men det har ju de flesta barn…

  2. Hoppas ni får en bra dag och att det går bra på bvc. Du får skriva sedan vad de sa om tungbandet.

    Kram,
    annaSv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.