Melvin och jag var bortbjudna

Ikväll har vi varit hemma hos en fd jobbarkompis till mig. Hon flyttade till Älvsjö förra året och lovade att vi (Jag, Åsa och Gun) skulle få komma och se hur hon bodde. Ikväll var det så dags att få komma till Eva och äta middag. Jag och Melvin mötte upp Å och G vid Älvsjö station, sen gick vi och köpte blommor till värdinnan och sen letade vi oss dit. Hon bodde i ett jättemysigt område med nybyggda bostadsrätter. Skulle kunna tänka mig att bo där jag också (såg så lantligt ut).

Vi blev bjudna på fiskgratäng med lax och pressad potatis, supergott. Jag fick äta lite efter de andra då Melvin blev hungrig precis när vi skulle äta. Sen höll han låda, han testade sina röstresurser kan man säga. Han var inte arg men skrek för att det var kul. De tyckte dock han var så söt och snäll (och då skulle de bara veta att han är lugnare hemma). Sen blev han trött men han lyckades inte somna fast jag bäddade ner honom i hans egna filtar… till slut fick han komma och sitta vid bordet igen. Jag hade tagit med hans egna matstol så han kunde vara med oss. Jag såg att han blev tröttare och tröttare. Han har ju bara sovit kanske max 1 timme på hela dagen. Vid 21-tiden så tackade vi för oss och jag och Åsa gick mot stationen, Gun blev hämtad av sin man. Melvin höll sig vaken i vagnen men väl i bilen så somnade han och sov de 45 minuter det tar att åka hem. Väl hemma blev det blöjbyte, pyjamas på och så fick han välling så jag vet att han kommer sova inatt. Får se om han vaknar som vanligt eller om han sover längre.

Nu skall jag fortsätta att ändra i mina kategorier och Nicke ska se en film, I am Omega (verkar handla om typ samma som I am Legend)

0 thoughts on “Melvin och jag var bortbjudna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.