Matmamman

Har skalat massor med morötter, potatis och palsternacka, nu kokar morötterna. Känner mig som värsta matmamman. Det här kommer generera mycket smarrig puré till Melvin. Man kan ju inte bara ge hela matburkar, blir lite väl dyrt. Här ska drygas ut 🙂

Vad vi ska äta är inte helt klart, Nicke har en färdiglåda med pasta och kräftstjärtar och jag har en grötkorv i kylskåpet, kanske gör det enkelt för oss och äter den.

Melvin han sover och sover, jag åkte iväg nån gång efter kl 10 och var väl hemma vid 12 och då somnade han och nu är kl snart 14.30. 5 timmar sen han åt sist. Jaja, idag ska vi testa en 8 månaders mat som heter “Mild Thaigryta” får se vad han tycker om den. Sen ikväll får han väl lite gröt innan det blir välling kl 20. Vi ska försöka börja titta på en film också får se när det blir, vet inte vad den heter men jag tror den är oscarsnominerad. Sen blir det “Det okända” på tv för mig.

0 thoughts on “Matmamman

  1. Anna: Det är säkert bra med hemmagjord mat men det tar tid att göra om man ska göra annat än vanliga puréer som ovan, det är även skönt med färdiga burkar om man ska iväg.

    Om du undrar varför jag inte svarade på din kommentar så beror det på att den hamnat under spam, märkligt.

  2. Jag ger inga burkar alls, min dotter vägrar dem och tycker det är superäckligt. Det är både bra och dåligt.

  3. Jenny: Puré sköter sig nästan självt och sen fick jag ju en stavmixer i julklapp. Nu är 5 små portionslådor klara så nu står potatis/palsternacka på spisen.

    Thaigrytan gick ner men det tog lite tid då bitarna är större än han är van vid, han satte dock inte i halsen en enda gång.

  4. Gud vad du är duktig. Har aldrig ens haft en tanke på att göra puré till Cailey. Mild Thaigryta är däremot en stor favorit. Lycka till matmamman, jag är lite impad, du som inte står vid spisen speciellt ofta. Tom mindre än vad JAG gör… och det är sällan… hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.