Fredag

Nu har vi kommit hem från öppna förskolan. Vi var inte så många idag utan det var Cicci som har det hela och så 3 mammor (en åkte hem lite tidigare) och en pappa. Totalt var det 7 barn. Vi sjöng lite och sen fikade vi och satt och pratade. Jag gick hem lite innan det stängde ungefär 11.45. Tog en sväng förbi min mamma för att se hur det var med henne, hon var på övervåningen men mådde inget bra så jag tog bara in hennes post och bad henne krya på sig.

Väl hemma så fick jag lite ångest över ett bord vi haft stående i en vrå i hallen, det är vårt gamla matbord som vi bytte mot mammas och pappas stora. Nu bar jag ut det i förrådet och staplade om lite där. Sen blev det byte av kläder/blöja på Melvin och sen fick han lunchgröt. Nu har jag lagt honom på gymmet så jag hoppas han vill sova en stund. Har satt på lite kaffe så jag får en eftermiddagsfika.

Natten inatt var jättebra, han somnade vid 20 och vaknade strax efter kl 8 imorse, har inte hört ett ljud varken inatt eller när Nicke gick upp imorse. Skönt. Vore guld om han sov till kl 8 utan att man behöver ge napp eller byta på honom. Det blir rena lyxen för mig även om jag redan nu anser mig ha det rätt lyxigt.

Melvin har börjat med en ny grej, tror första gången var i förrgår. Han har ju alltid gjort lite extraljud efter han hostar som för att markera att han hostar. Nu har han börjat fejkhosta och göra roliga ljud… skojig kille 🙂

Nu blir det bloggläsning, fika och kanske lite tv.

Vad har ni gjort idag?

0 thoughts on “Fredag

  1. Bodde jag i stan skulle nog Hippo få besök av mig också. Måste åka in och kolla de nya Molo och Katvig kläderna. Vi har sett film ikväll men nu skall jag snart gå och sova.

  2. En sväng förbi Hippo. Haha. Har blivit lite av en daglig rutin. Har lämnat grisen hos du vet vem, varit på möte och så gick jag in på Crocs på vägen hem, skulle bara säga hej till Sara och Fredrik, men dom var inte där. Så jag gick hem. Sitter och bloggar. Vill se en film, men är nog för trött. Tre piketbilar på Centralen (Södertälje) men så är det kanske varje fredagskväll? Jag är ju knappt ute efter kl 20 numera. Ha en fin helg.

  3. Ahnna: Skönt att bli av med födelsemärken, gjorde det ont? Jag har några prickar jag har funderat på att ta bort, de är inte så stora men ändå. Trevlig helg.

    Isolde: Han har sovit så bra sen han var 3 månader men några veckor där han varit sämre dvs man har fått ge napp mitt i natten. Vi har haft tur.

    Mammagrupp är trevligt, jag var på det igår. Trevlig helg!

  4. Vad skönt att han sover så bra. Hoppas att Moa kommer att sova lika bra när hon blir lika gammal som Melvin. Jag har en kompis vars son är ungefär lika gammal som Melvin, och hon ammar honom fortfarande 2-3 gånger per natt. Det hoppas jag att jag kan undvika!

    Själv har jag varit på mammagruppträff på bvc idag.

  5. Abbe har sin kompis här igen och de leker så bra. Själv har jag tagit bort två födelsmärken. Önskar er nu en trevlig helg!/Ahnna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.