Med anledning av ny headerbild … igen

Kom på att jag ju hade en soluppgång (det förra var en solnedgång på Öland). Nu ändrade jag headern till soluppgång i Saharaöknen. Jag och Nicke var ju i Tunisien i sept. 2006 och då åkte vi på 2 dagars tur till Sahara (+massa andra ställen). Blev dromedarridning i snygga nomadkläder och då tog jag även kortet på soluppgången.

Visst är vi snygga 🙂

0 thoughts on “Med anledning av ny headerbild … igen

  1. AnnaSv: Häftigt!! Ja då kan jag tänka mig att du sett det mesta vi såg på den turen som El Djem, Sfax, öknen m.m. En härlig tur var det.

    Nathalie: Jag kan ta dem i handen men jag vet inte om jag hinner köpa det. Tydligen har hon stängt måndagar och på tisdag skall jag ha mat med till öppna förskolan. Det skall vara om jag åker ner direkt efter (ska komma ihåg det)

  2. Yes, den från LaRedoute. Det är en brun, oanvänd body. Nu hittar jag inte bild på den… Den får du om du vill ha den 🙂
    Vad snäll du är som hjälper! Vill du ha pengarna i handen eller på konto?

  3. Sådan där kameltur har jag också gjort några gånger. Jag jobbade som reseledare i tunisen 1996 och då fick man ju bege sig iväg till öknen då och då. 🙂

    Kram,
    AnnaSv

  4. Jag kan försöka komma ihåg att handla tyget på måndag… vi gör så att du ger mig 100kr så och kläderna… nemas problemas. Jag antar att du med giraffpyjamasen menar den med svans från LaRedoute?? Vad är det andra för body??

  5. Mycket fina är ni 😀

    Tror du att du kanske hinner köpa tyget innan onsdag? Om du inte hinner förstår jag! Jag minns inte hur mycket jag sa att jag ville ha, men jag vill ha en meter.
    Undrar också om vi skulle kunna lösa det så att du får giraffpyjamasen och en brun body med en giraff på som halv betalning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.