37.8

Hjärtskärande gråt som inte gick över, varm och 37.8 i ena örat gjorde att jag gav Melvin alvedon, hälften kom nog utanför men lite verkan gör nog det han fick i sig. Han ville inte heller äta upp vällingen utan åt bara 120ml mot vanliga 220. Fick bära upp honom och spela lite i en speldosa då lugnade han ner sig och blev tyst, såg att han var oerhört trött så han fick skutta ner i sin egen säng, in med napp och så på med musikmobilen med hans mumintroll. Han älskar den och grät inte då heller, tror jag fick i honom yttepytte välling till men inte många ml. Nu har vi sagt godnatt och gått ner och jag hör inget uppifrån så förhoppningsvis somnade han. Får se hur natten blir… igår hade han ju också feber men sov hela natten så förhoppningsvis gör han det imorgon också. Imorgon blir det en inne och hemmadag i alla fall om han inte verkar pigg. Vi får väl ligga på soffan och mysa hela dagen.

0 thoughts on “37.8

  1. Annika: Det hoppas jag också. Imorgon blir det som sagt var lugnt och så skall jag försöka få i honom mycket vätska. Han dricker ju 2 flaskor välling och så sån där Bebisdricka till måltiderna men inte något däremellan. Ska bli bättre på det, har svårt att komma ihåg då jag själv inte dricker något … vilket även jag borde göra.

    Hoppas Lovisa äter massor imorgon och blir frisk!

  2. Vi har inte tagit tempen på Lovisa idag men jag är säker på att hon haft feber, gnällig och pigg om vartannat men inte sej själv ändå. Äter bra i vanliga fall men inte idag; ett glas mjölk till frukost, 1/3 banan till lunch, några skedar yoghurt till mellanmål, ett par tuggor av min pizza till middag, en halv mandarin till kvällsfika… Ingen “riktig” mat på hela dan. Nåja, huvudsaken att hon dricker och det gör hon.

    Hoppas våra kids sover gott inatt och vaknar pigga och krya imorgon! Men jag tror nog att det blir en innedag för oss också imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.