Sovmorgon

Imorse vid 7.45 så vaknade Melvin, jag petade på sambon som något irriterat klev upp, han hade nog hoppats på sovmorgon även denna helg då han jobbade igår (förra helgen var det tripp till Gävle då han kom hem sent). Men jag ville också ha sovmorgon, jag har inte haft det på nästan 3v. Motvilligt gick han upp och bad sen om ursäkt att han varit lite sur. Jag gick inte upp förrän 10.35, vaknade av att jag drömde så konstigt.

Vi har ätit frukost och när Melvin vaknar så ska han äta lunch, sen tänkte jag och Melvin gå en liten sväng uppåt skogen, förhoppningsvis är det torrt och hårt i marken så det funkar med Bugaboon. Vill helst köra den för då kan han sitta då vi monterat sittdelen, fulvagnens sittdel är så himla stor så då kommer han nog glida hit och dit och inget bälte finns det heller. Nicke ska dammsuga övervåningen när vi är ute, om han nu är vaken då, han ligger här och sover på soffan.

Kul familj man har, alla sover kl 12 på dagen 🙂

Jag har lite ont i halsen idag, inte kul alls. Men hellre att det sätter sig på mig än på Melvin. Han är för övrigt pigg och glad idag så det verkar som det bara var en liten feberkväll. Skönt.

0 thoughts on “Sovmorgon

  1. Jenny & Cailey: Rättat!! Ja då hade du riktigt bra, Nicke vaknar inte ens om inte Melvin skulle gallskrika och sonen är ju på pappas sida så han gör ju aldrig det *S* men iofs sover han ju hela natten så vi har ju inte det problemet. Sen sover han rätt länge ändå på morgonen så det är inte så jobbigt att gå upp heller… bara det att jag ville ligga kvar idag.

  2. Han hoppades väl inte slippa sovmorgon, han hoppades väl på sovmorgon.

    Ja… jag hade det ganska bra tidigare. Han tog Cailey direkt hon vaknade. Även mitt i natten, trots att han skulle arbeta dagen efter… helt otroligt. Jag fick ju dåligt samvete, men jag hann liksom aldrig före;-) Han ville verkligen, med hela hjärtat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.