Barnvakt

Min mormor var så snäll så hon kom in och passade Melvin när jag åkte iväg och handlade. Han sov rätt länge men när jag kom hem var han vaken och han satt i gåstolen. Köpte tulpaner idag, rosa, jättefina. Mormor fick en bukett gula som tack för hjälpen, hon kommer även få passa Melvin i typ 15min imorgon när jag ska åka ner med maten till öppna förskolan.

Skulle bara handla till en köttfärssås samt pasta. Sen slank det ner storpack välling, dricka till Melvin och lite potatis, ändå gick det på 550kr, helt sjukt. Tur jag får tillbaka pengar för det som går åt till maten som ska till ÖF.

Nu skall jag låta Melvin fara runt en stund, sen är det lunch för honom vid 12-tiden och sen skall jag göra massa köttfärssås. Lika bra att göra det nu på dagen, ikväll kommer jag säkert vara för trött …

Nu, läsa lite bloggar, leka med Melvin och ta en kopp kaffe.

0 thoughts on “Barnvakt

  1. Jenny: Jag har försökt med vatten men han vägrar, jag brukar däremot spä ut drickorna med vatten och då funkar det. Han brås tydligen på sin mor, jag gillar inte heller vatten.

  2. En nyfiken fråga är varför ni ger Melvin dricka till maten och inte bara vatten. De där drickorna är väl rätt dyra?

  3. Nä djungeltyget! Jag måste bara säga att det är lite oklart inför onsdag, jag är så förkyld det bara går att bli. Vill inte smitta er. Men vi ser imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.