Hälsokällan mötet

Var ju på möte ikväll med mamma och mormor, det skall ju etableras en vårdcentral här i Mölnbo och det var information om den. Det är ju ett privat alternativ men ett bra alternativ för mig, skönt att ha en vårdcentral på orten ca 10minuters gångväg hemifrån. De kommer ha en distriktssköterska som även kommer ha hand om BVC, det kommer kopplas andra läkare till denna vårdcentral som jag förstod det. Yada Yada… men till det roliga. Han som är VD för det hela verkar ju störtskön, han avslutade presentationen med att säga att han ville höra om vi var friska och hade ork (typ så sa han) och så tyckte han vi skulle sjunga allsång och då en Bellmanvisa eftersom Bellman var uppvuxen i dessa trakter, för att göra det hela lite extra fyndigt så sjöng vi “Hvila vid denna källa”, källa syftade då kanske på Hälsokällan som V-centralen kommer heta. Killen plockar fram en gitarr och börjar sjunga med stark och mycket bra röst…. klockrent.

Jag tog i alla fall papper för att lista familjen på denna vårdcentral, blir man missnöjd så kan man ju alltid byta till Järna igen (1 mil dit).

0 thoughts on “Hälsokällan mötet

  1. …men skyll inte på mig nu om du får tid samma dag som du ringer och en läkare som inte skriver ut pencillin och sjukskriver dig 14 dagar på ren rutin. Har du riktig otur kanske du får en läkare som intresserat lyssnar på dig och tar sig tid. Den skiten dras jag med på Telge Akuten.

  2. JrB: Det får vi se, jag tänker lista mig… om man kollar tidningen idag ser man att flest nöjda i % har Telgeakuten (dock inte bäst i att svara i telefon).. de är privata. Man kan ju alltid ändra sig om det inte blir bra. Det är skönt att ha nära och inte vara beroende av bil eller kommunikationer (urtaskiga från Mölnbo på dagtid)

    Mocca: Se mitt svar ovan. JO han var rätt skön.

    Terese: Japp testa kan man alltid göra… funkar det inte kan man ju gå tillbaka till Järna och ha en ny läkare varje gång man är där *S*, Järna VC har fått nästan sämst betyg av alla vårdcentraler… av 150 kollade låg de på 126:e plats så det är ju inte så bra.

  3. Skönt att få vårdcentralen så nära! Sedan hur det är med privata vårdcentraler vet jag inte, men det är ju bara att prova.

  4. Ha ha vilken skön VD.

    Annars måste jag nog säga att jag håller med JrB när det gäller privata alt. samtidigt så inser jag värdet i att ha så nära som 10 minuter till vårdcentralen vs i mil bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.