0 thoughts on “Fiskartröja/Pippitröja

  1. Lex: Man kan skatta sig lycklig att man har folk som kan sånt där som att sticka 🙂
    Melvin fick raggsockor också men de var lite små så hon skulle göra dem större.

  2. Verkligen jättefin 🙂 Min lilla J har en sådan med tillhörande mössa som min pappas tjej har stickat! Hon är verkligen guld värd!

  3. Fr.Isakson: Kanske kan din svärmor se till att den blir stickad då. Min mor köpte garnet (mest bomull men lite syntet också) och sen stickade kompisen. Fanns även bilder på fiskartröjor i massa olika färger, coolt. Fast jag tycker ju bäst om den här klassiska.

    Isolde: Tack

  4. Åh vad fin. Skulle vilja ha en så till Felix också. Få se om man hittar nån. Svärmor har också nån hon brukar anlita =).

  5. Blingo vore coolt, får väl lyssna lite med folk på öppna förskolan om de skulle vilja komma. Jag är bjuden på Me&I party nästa vecka… får se om jag ska gå.

  6. Blingo? Har aldrig hört talas om men googlade just. De har rätt dyra kläder men ekologiska… frågan är om de vill ha party ute i Mölnbo *s* däremot kan jag ha Me&I party, för de har en säljare här som jag haft kontakt med.

  7. Jag kom nyss på en genialisk idé… Du borde ha Blingo-party! Jag vill nämligen gå på/ha ett, men du känner fler mammor här i trakterna än jag gör. Så du borde anordna ett 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.