Ledsam natt

Glöm inte tävlingen ————-> klicka på länken och ange vad du skulle köpa från Hippo om du vann presentkortet. 

Melvin vaknade till vid 00.30 men då hade vi inte lagt oss än, han fick napp och somnade om, sen kl 3 var det kört, då vaknade han och grät. Nicke gick in men det hjälpte inte så jag fick gå in en massa ggr, han väl sova pyttelite mellan varven men i stort sett var jag vaken mellan 3-4. Tillslut tog jag mina saker och gjorde ordning i gästrummet och så hämtade jag Melvin och sen låg vi nära och mös och då somnade han så jag kunde smyga in till min säng. Var inne två gånger och gav nappen och då somnade han om. Tror han har lite ont i munnen där den sabla tanden vill upp… stackarn. Vid 7 så tog Nicke upp honom och de gick ner. Tydligen hade han lekt och hållit igång och ätit vällingen vid 8.

Nu ligger han här bredvid och snarkar lite (täppt i näsan), var nog en tuff natt för honom också, han sover ju alltid hela nätter och nästan jämt till kl 8 så han har ju tappat några timmar han med. Själv gick gick jag upp kl 9 och sitter med min kaffe för att piggna till.

0 thoughts on “Ledsam natt

  1. issevisse: Krama Isak från oss, jag ska krama Melvin när han vaknar :-). Vi får hoppas på bättre natt för oss båda inatt.

    Virra: Hoppas ni också får en bättre natt inatt.

  2. Inga tänder på gång här (vad jag vet) men Theo har ändå härjat hela natten. Var helt slut i morse. Så hela familjen sov 2 timmar efter lunchen. Skönt att ta igen lite sömn, men usch vad seg man är…

  3. “Samma lika här” i natt.. Hua, ja upp ska dem ju tänderna och det är bara att stå ut.. Krama Melvin från oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.