Chaufför

Idag ska jag agera chaufför åt mamma som ska till Vidarkliniken, känns som man hänger där rätt ofta 🙂 Melvin sov från 20-07 imorse och sen så mös vi lite i min säng innan vi gick ner. Nu ligger Melvin och äter välling, det är lite jobbigt med stora flaskan men det funkar. Han måste ju lära sig att mamma inte kan hålla flaskan jämt. Sen blir det vila för honom en stund och sen är det nästan dags att börja klä sig för att åka iväg.

Förutom Vidarkliniken så tänkte vi kika in på Robygge och sen besöka Weledabutiken, jag vill köpa en väder och vind salva till Melvin som jag kan ha när han är torr i ansiktet. Väder och vind innehåller inte vatten så man kan smörja precis innan man ska ut även om det är kallt ute.

Efter det bär det nog av hemåt igen. Eventuellt blir det även ett stopp på Saltå Kvarns café

Update: Nu blev läkarbesöket inställt så då blir det nog en hemmadag.

0 thoughts on “Chaufför

  1. Frokenisakson: Han började med några skedar potatispuré samt att han fick smaka banan men han älskade det och efter bara några dagar så fick han ganska mycket ex potatispuré. Jag har inte korrigerat hans ålder vad gäller maten utan jag har testat om han gillar det. Gröten tror jag är från 6 månader så den fick han börja med då. Jag har gått efter vad som står på burkarna och så testat. Nu äter han ju enl. följande

    kl 8 Välling
    kl 12 Gröt
    kl 16 Burkmat
    kl 20 Välling

    Blir inte några egentliga mellanmål då han inte är hungrig oftare än såhär, ibland får han smörgåsrån men det är mest om han blir hyperintresserad av vår mat när han inte har mattid.

  2. Hur gammal var Melvin när du började ge honom smakportioner/gröt? För han är väl 6 veckor för tidig, eller? Jag funderar för Felix skull. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.