Hovsjö

Jag, mamma och Melvin åkte in till Södertälje imorse, mamma skulle till PSO och vi gick på stan. Jag köpte lite strumpor till Nicke på Åhlens och sen gick vi till Helena på www.hippokids.se för att prata lite med henne. Mötte sen upp Jenny och Cailey och då gick vi och tog en fika på Tratten. Missa inte de gulliga bilderna i inlägget nedan.

På tratten träffade jag Roger och Merca, är andra gången jag stöter på dem när jag är i stan. Kul. Måste bjuda hem dem någon helg. Mamma kom även hon till tratten men då var vi klara så vi gick rätt omgående. Därefter blev det att handla penna till mormor på bokhandeln och sen åkte vi ut till Hovsjö Café för att äta lunch och fika. Väl där bjöd mamma på en köttbullesmörgås med dricka och kaffe samt en kaka. Vi satt där någon timme och pratade med de som har fiket. Melvin åt lunch och var nöjd då han fick leka med sina leksaker och smörgåsrån.

Nu har jag varit hemma i ca 1 timme och Melvin ligger ute och sover fortfarande (lyckades ta honom sovandes ur bilen). Skönt att han sover utomhus, bra med frisk luft.

Om en timme kommer Nicke hem, skönt att ha honom hemma ikväll för imorgon blir han sen igen, de ska på massage och vattengympa med jobbet så han lär nog inte komma förrän 21-22 imorgon kväll.

Nu skall jag läsa lite bloggar, kolla till sonen och förbereda kvällskaffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.