Pip i rören

Igår så var ju mina föräldrar barnvakt och när jag lämnade Melvin hos mamma så pep det lite i hans luftrör och han har ju lite hosta också. När jag ringde och kollade läget så talade jag om var Ventolinet står så han fick en slurk innan han skulle sova. Nattningen hade gått bra och han hade vaknat till nån gång och då hade min pappa varit uppe och gett honom nappen. När vi kom hem sov han som en stock men jag gick ändå upp och nattade honom och sa det vi brukar säga, han är så rolig för han ler liksom i sömnen när man pratar med honom.

Natten var bra, han fick napp och blev nässugen vid 23.40 men sen sov vi alla som stockar tills 6.20 då fick han nappen och sen sov vi til kl 8, skönt. Nu har Melvin ätit, jag har dammat och gått ut med lite insamling samt satt på en maskin tvätt och diskat den disk som fanns, får se hur länge han vill sitta i lekhörnan, får kanske krypa ner och leka med honom snart.

Dagen idag blir nog lugn, inget öppna förskolan i alla fall för jag vill inte att de andra ska bli smittade. Jag har lovat att köra mamma till affären så pappa slipper åka ikväll, det var hans utpressningsförslag mot att jag ska få låna bilen på tisdag när jag ska till läkaren med Melvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.