Pyjamas

Eftermiddagen har varit lugn, jag har bara lodat runt i pyjamas. Melvin har varit i sitt esse och kravlat runt på mig i soffan, lekt med sina leksaker och röjt runt i gåstolen. Sen gick Nicke ut med honom. Vi gjorde ordning extravagnen och så gick de upp på skogen. Vill ju helst inte köra bugaboon i värsta lervällingen. Emmaljungan är super till det.

När de kom hem så var Melvin lite trött men vi lekte ett tag till och han höll sig vaken utan problem till 19 då Nicke gjorde ordning honom för natten. Själv kikade jag lite på Kitchen Nightmares och sen nattade vi Melvin vid 19.30. Nu sover han som en stock och vi har ätit rester från middagen hos svärmor igår.

Nu ska Nicke kika på någon film och jag tänkte nog läsa lite bloggar och surfa runt… som vanligt. Får se när det blir sängen ikväll, tänkte försöka komma i säng hyfsat även idag.

GLÖM INTE TÄVLINGEN, ÄVEN NI UTAN BLOGG KAN VARA MED —->

0 thoughts on “Pyjamas

  1. E: Same same 🙂 men det är skönt att bara få loda tycker jag. Var ju iväg en sväng och då åkte ju byxor på, kan ju inte åka och fika i pyjamas *s*

  2. Jag har också skrotat runt i pyjamas men bara mentalt, petade ner mig i ett par mysbyxor men det är ju samma princip 🙂 Söndagar är perfekt för sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.