Hemma igen

Nu är vi hemma efter en tur till Älvsjö, vi var lite tidiga så vi satt och kikade i Melvins pekbok. Vid 17.45 så kom Babs och Monica. Var jättetrevligt att ses igen. Vi satt och pratade om allt möjligt i nästan 2 timmar. Vi åt god mat, jag åt wokad kyckling med grönsaker och cashewnötter och de andra åt någon kycklingrätt i het panna. Blev rätt mycket mat över så jag tog doggybag, har jag till lunch/middag imorgon. Vill även tacka Barbro för presenten till Melvin.

Hälsade även på Babs man när han kom och hämtade henne, fick inte tillfälle att tacka honom men det hoppas jag Babs gör från mig. Jag körde även Monika hem, passade på att kika in i deras radhus samt hälsa på hennes familj. De bodde jättefint. Melvin gillade deras kanin, de hade en stor bur och han stod själv mot buren, sen satte jag honom där och då kom kaninen fram och nosade på honom, det var kul tyckte han.

Kom hem vid 21 och nu har Melvin fått äte lite välling (utöver gröten kl 19) och nu ligger han i sängen, jag hörde honom nyss ligga och prata men hoppas han somnar strax. Nu skall jag svara på alla kommentarer och sen läsa lite bloggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.