Påskbuffé

Idag ska vi ner till öppna förskolan, vi ska ta med sill för idag blir det ingen vanlig lunch utan lite påskbuffé, smarrigt. Blir till att klä sig lite mer idag, det är knappt 1 grad och snöar fortfarande litegrann, bedrövligt. Jag ville verkligen ha varmt och vår och så blir det såhär, verkar dock som det snöat lite överallt i landet.

Imorse vaknade Melvin kl 6 och hade gjort nr 2, var inte lätt att söva om honom men han fick komma in i min säng och ligga hos mig, då lade han sig på mage (sov på rygg inatt) och vilade lite, han somnade till efter en timme och sov en halvtimme. När vi gick upp fick han leka en stund och sen blev det gröt till frukost idag. I vanliga fall får han välling men eftersom vi ska till öppna förskolan så är det lättare att han får gröt hemma och en flaska välling där, är så jobbigt att släpa pulver och tallrik, haklapp m.m och sen ska allt diskas.

Efter öppna förskolan skall jag hem till mamma och fika, hon har främmande av en kvinna som oftast är i Kroatien och mamma ville att hon skulle få träffa Melvin.

0 thoughts on “Påskbuffé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.