Sovmorgon

Inatt vid midnatt fick Nicke gå och ge Melvin napp, då vaknade jag av att han grät, enligt Nicke sov han men grinade ändå. Så fort han fick nappen blev det lugnt. Sen sov vi skönt fram till kl 5 då jag hörde Melvin ligga och prata, trodde han bajsat på sig men det var bara en tung tung kissblöja. Han fick fräsch blöja och sov till kl 6 då jag fick ge nappen och sen sov han till drygt kl 7 och då gick Nicke upp med honom.

Det är jättejobbigt nu när vi sänkt spjälsängen för jag når nästan inte ner att ge honom nappen, får verkligen ställa mig på tå och hänga mig ner över kanten. Måste komma på någon lösning… ingen som är bra på att snickra säng? Skulle behöva en i samma storlek som spjälsäng men med låga kanter och som kan vara på golvet *S* skämt åsido, jag får nog stå ut.

Idag ska vi till min mormor och äta middag vid 15.30, tror det blir stek. I övrigt blir det nog rätt lugnt idag. Just nu försöker Nicke söva en trött Melvin.

8 thoughts on “Sovmorgon

  1. Ja jag kommer nog oxå ha väldiga problem med att nå ner till barnet sen…Man är ju tyvärr bara född till en liten stump 🙂

  2. När min systers barn var små, så kunde man sänka ena sidan på spjälsängen så att det blev lägre där. Svårt att förklara….Jag har ju ingen som helst aning om hur sängarna är nu förtiden, det är ju 10 år sen dom var små…hehe 🙂

    Sandra

  3. Såga av benen.. Sängen kommer längre ned och det är fortfarande samma säkerhet med spjälorna..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.