Öppna idag

Om sisådär 40 minuter ska vi börja göra oss i ordning för att gå till öppna förskolan. Sambon var snäll och hade lagt fram en tjuga på bordet så jag har pengar till lunchen där. Som vanligt har jag inga kontanter. Kikade in på kontot och pengar hade kommit, jobbigt när man inte vet hur mycket man ska få men den här månaden var det ca 1000kr mindre än förra, får snåla som vanligt (vilket jag är kass på).

Imorse vaknade jag till av joller/prat vid 4.20 men jag somande om och det blev förmodligen tyst. Vid 6.20 stoppade jag i nappen och sen sov vi till 8.15 då jag tyckte det var dags att gå upp. Jag vill gärna hinna ha lite morgon och få i mig kaffe i lugn och ro innan jag ska iväg igen.

Hoppas Melvins nya kompis (tjej) Sofie är på öppna förskolan idag, jag ska försöka komma ihåg att ta lite kort på sötnosarna. Dock kan jag inte lägga ut dem här för jag tror inte hennes mamma vill det. Kan ju iofs vitlägga ansiktet men det känns inte så kul.

På väg hem från öppnis ska vi nog kika in hos min mamma en stund, kanske få en extra kopp kaffe. Sen hem och leka och ta det lugnt.

Nu skall jag njuta av en kopp kaffe sista halvtimmen.

5 thoughts on “Öppna idag

  1. issevisse: Vad jobbigt att han vaknade så tidigt. Hoppas du fått vila något under dagen och att han sover längre imorgon. Alltid jobbigt om mycket tänder kommer på en gång..

  2. hej, i dag blev det ingen ööpnis för oss. Isak vaknade 5 i morse och jag är så trött idag, hans tänder krånglar…. Kram på er

  3. Hur menar du med skydda vissa inlägg? Så att vem som helst ej kan läsa?

    Ok bra, ska kka in mailen! Ha det super! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.