Storhandling

Nu är vi hemma igen efter en storhandling utan dess like, fy vad kassar det blev. Tur jag hade ställt extravagnen i cykelrummet, då kunde jag köra alla kassar i den. Totalt handlade jag för 1800kr. Blev mycket mat, massor med barnmat och våtservetter. Det där ta 3 barnmatsburkar och betala 10kr var inte så roligt. Det hade kanske funnits annan mat men nu fanns bara bön/grönsaksblandning och sen någon pasta för 1-åringar. Dock var datumet långt så jag tog 3 burkar 1års mat och 3 burkar med grönsaksblandning, får se om han äter det, ska testa ikväll (den såg otäck ut).

Var även en sväng på ÖB där de hade barnmat för 5kr burken, där fanns ingen rolig mat alls men det blev lite blåbärsefterrätter och barndryck. Sen hittade vi en äppelmos med väldigt lite socker så det köpte jag för att kunna spetsa gröten med eller ha som efterrätt nån gång ibland. Köpte även en plastbox till Melvins leksaker, lite läskigt när han äter på kartongen han hade förut.

När vi kom hem så gick vi över till mamma och fikade och Melvin fick lunch, sen somnade han en stund på mammas säng men då ville jag gå hem så jag försökte flytta honom till vagnen men då vaknade han. Nu sover han dock i lekhörnan.

Jag känner mest för att ligga på soffan resten av kvällen och småslumra… men jag måste dammsuga sen så det får bli lugnt ikväll istället.

Jag köpte så jag kan äta tacos ikväll, får se vad Nicke säger, annars får jag ta det imorgon, kan lägga köttfärsen i frysen. Nicke brukar inte vara så sugen på det, men annars kan han ju äta något annat och jag tar tacos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.