Gjort Södertälje

På fm så åkte familjen in till Södertälje för Nicke skulle leta efter ett tidtagarur/pulsklocka, vi gick runt lite och kikade och hittade sen en på Stadium för 199kr. Det var nog bara tidtagarklocka men det var det som var det väsentliga. Själv köpte jag en Silva Stegräknare som jag ska försöka ha på mig på dagarna för att se hur mångas steg jag tar.

Vi åt lunch på Limerick och det var helt okej mat. Melvin sov i nya vagnen och det gick också bra. Det är inte en vagn jag kommer ha för jämnan men om jag vet att han ska sova så är det nog bäst att ha den med då han ofta vill ligga på mage. Dock är bugaboon så mycket smidigare och lättare så den blir det för stadsturerna. Vi träffade Jenny och Cailey på stan, de skulle köpa sele till en av katterna.

Sen åkte vi hem och väl hemma så bjöd jag in mina föräldrar på fika så de kom och drack lite kaffe samt att de tänkt slakta fulvagnen, pappa ville nämligen ha hjulen till en framtida lådbil, men de var i så dåligt skick att den fick hamna i grovsoprummet.

Nu har Melvin somnat igen och Nicke funderar på önskelista till sin födelsedag, kanske låter töntigt att en 35åring skriver önskelista men det är till hans bror, de önskar sig jämt skivor och filmer så då får de listor av varandra.

Ikväll blir det nog film och snarr, känner att en lugn stund i soffan inte vore helt fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.