Out of “office”

Jag har varit borta hela dagen idag, pratade med mamma imorse och då frågade hon om jag skulle till Öppna förskolan, det hade jag glömt bort. Så jag gjorde oss i ordning på rekordtid (vi gick inte upp förrän efter 8 idag) och gick dit. Var massa barn och en ny liten söt bebis, hon var 2 månader men var född 1 månad för tidigt. Så liten och söt. Var där i några timmar och fikade och pratade. Sen gick jag och lillbebisens mamma en liten promenad, hon gick med till vårt kvarter och såg vart jag bodde och sen gick vi runt kvarteret. Supertrevlig mamma även det. Hoppas hon kommer fler gånger.

Efter “promenaden” så gick vi till min mamma, åt lite lunch där och Melvin fick mat och torr blöja, sen åkte vi till Oliwers dagmamma och hämtade upp honom. Sen vidare till Gnesta där jag köpte blommor till Nicke, en ros från Melvin och en liten planterad kruka från mig. Sen bjöd mamma på fika inne på Thekannan.

Väl hemma så fick Melvin mat samt lite dricka, han har nämligen konstant vägrat att dricka ur pipmuggen idag så nu fick han morotsjuice på flaska. Sen har han kravlat omkring en del och jag har kollat mail.

Nu har Nicke kommit hem, han ska bara duscha och sen ville han äta middag ute så vi ska in till stan och se om det finns lediga bord på Barolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.