Gårdagen

Igår hann jag inte blogga nånting var fullt upp hela dagen. Först pajade jag ju hela bloggen så det fick jag fixa med. Sen var jag tvungen att städa på nedervåningen då allt folk skulle komma och gratta Nicke. Jag och Melvin var även en sväng hos mina föräldrar på morgonkaffe för att Nicke skulle få städa sin del i lugn och ro. Vid 14-tiden så trillade alla in. Först kom mormor och hon visste ju inte att Nicke fyllde år (hon visste det när hon kom men inte när inbjudan kom dagen innan) så hon hade med sig fläskfilégryta och chili con carne så då får vi lite god mat i veckan. Från min mamma och pappa fick han ett badlakan med Brynäslogga samt bidrag till staket. Även Nickes mamma, pappa och farmor bidrog till staketet så nu har vi nog så vi kan köpa det. Av sin bror m. familj fick han en skiva han ville ha.

Alla stannade i några timmar och fikade och pratade och sen bestämde vi att vi skulle åka ner till Gnesta och inta middagen på Arena. Så vid 19 tiden mötte vi upp Krister, William och mina föräldrar därnere och åt middag ihop. Det som gällde var plankstek och Fläskfilé Oskar och så min pappa som åt entrecote. Var riktigt gott. Mycket mat också, man orkar inte äta upp allt. Melvin fick också äta mat, mamma matade honom med potatismos och av mig fick han ugnsstekt zucchini, det var riktigt gott för han åt massor.

Väl hemma igen så fick Melvin välling, vi trodde inte han skulle orka så mycket men han åt nästan 200ml ändå. Han kom i säng vid 21-tiden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.