Lasagne

Det är mycket WOW denna dag :-), har nämligen precis ätit en helt okej lasagne som jag själv gjort. För er som inte vet så tycker jag det är supertrist att laga mat och det är min sambo som sköter det allt som oftast. Fast den här lasagnen blev helt okej. Gjorde en stor form så jag frös in 2 måltider också.

I övrigt har dagen gått i lugnets tecken, vi var en sväng hos min mamma och fikade, Melvin tyckte dock inte det var kul att sitta och leka på trallen utan ville sitta i vagnen, var nog varmare där. Sen gick vi hem och bytte blöja och kläder och sen åkte vi och handlade (till ovan nämnda lasagne).

Melvin somnade även en stund på eftermiddagen och vaknade vid 17 då han fick sin middag, får se när han kommer i säng idag. Blir lite tokigt när han sover så länge. I vanliga fall brukar vi börja med välling nu men för tillfället är han ute och åker vagn, Nicke är nämligen på promenad med honom.

Ikväll är det om jag inte missminner mig “Barnmorskorna” igen, det skall jag titta på, ett absolut favoritprogram då jag känner igen flera stycken från min tid på Huddinge.

 

6 thoughts on “Lasagne

  1. Hej, jag ska också börja jobba i sept. och M ska vara hemma. Och här lagas det ingen mat alls för spisen är ju sönder… Hu….

  2. Åh, lasagne! Vad gott!

    Jag gillar att laga mat och försöker ofta hitta på “nya” maträtter. Ibland blir det gott. Andra gånger bara ok. =)

    Kram,
    AnnaSv

  3. Jag tycker också det är trist att laga mat… Fast jag lagar ändå mat varje dag i veckorna, och på helgerna är det oftast Håkan som sköter matlagandet. Men när jag tänker efter så tycker jag nog att det är roligare att laga mat nuförtiden än vad jag tyckte för några år sen :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.