Klarblå himmel

Fullt upp på dagarna, man har inte samma tid för att blogga när solen skiner och det är sommarvärme. Idag gick vi upp vid 7.30 men då hade vi varit vakna i en timme nästan. Vi gick iväg till öppna förskolan och där hann vi vara med på lite sång och sen åt vi lunch där, en supergod pastasallad. Vid 12 kom Jenny och Cailey så vi mötte dem vid tåget. Blev en promenad hem till mig där vi satte ut en filt på gräsmattan och sen tog vi ut leksaker. Vi vuxna fikade och barnen satt på filten en stund. Melvin var mycket pipig, tror han blir lite rädd när Cailey leker med honom, hon är ju mycket större och har inte helt koll på vad hon kan och inte kan göra, men gör hon något tokigt så kramar hon honom i alla fall för att trösta, sött.

Blev en sväng ner till lekparken där Cailey gungade och lekte. Melvin kravlade omkring samt satt i sandlådan och åt sand…

Sen blev det lite innetid innan vi gick ut en sväng för att barnen skulle somna, vid 15.30 åkte J och C hem.

Jag stannade till hos min mamma på vägen hem och där åt Melvin sin middag, blev 2 potatisar, 2 prinskorvar och spenat. Det gillade han. Nu har vi just kommit hem men ska strax iväg för pappan ska springa serieterrängen på IP.

Återkommer senare ikväll med lite info om en tävling som är på inkommande.

5 thoughts on “Klarblå himmel

  1. Låter som ni haft en jättemysig dag. Så härligt nu när det är fint väder och man kan va ute hela dagen utan att bara fryyyysa!!

  2. Minna: Tydligen skulle man inte det… jag har faktiskt inte googlat och kollat upp massa saker utan han äter ju oftast barnmatsburkar, nu var det så lägligt så vi åt hos mina föräldrar.

    Käthe: Japp det ska bli kul. Skriver mer om den på lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.