Vår dag

Vi har haft fullt upp även idag, vill bara ha en lugn hemmadag så jag hinner pyssla i trädgården, men imorgon måste vi iväg igen (babysim, fast det är kul).

Dagen idag började kl 7.20 när Melvin vaknade. Vi gick upp och jag duschade och sen blev det frukost. Vid halv nio åkte vi och hämtade mamma för vi skulle till läkaren på PSO för att de skulle kika på vår psoriasis. Väl där var de lite sena men vi hade inget emot att vänta. Melvin lekte med lite leksaker och vi satt och pratade. Väl hos doktorn så kikade hon bara på mig och sen skrev hon ut recept på lite salvor.

Därefter gick vi på stan. Inhandlade lite saker till Melvin på Lindex, kan inte motstå deras fina saker. Sen handlade jag även solkräm till honom då han blev lite röd på nosen häromdagen. Vi hann även hälsa på hos Helena och skapa lite förödelse *S*.

Efter lunch på stan så skulle vi åka till Järna. Dock råkade jag ut för ett missöde i parkeringshuset. Jag mitt jäkla klantarsel backade på en bil, blev helt förstörd. Jag hade precis kikat i backspegeln och över axeln och såg att det var lugnt till bilen men så sa det ändå pang och jag hade kört in i en mercedez som stod ut en halvmeter ur rutan. Som tur var blev det inget på varken mercan eller vår bil. Lade en lapp till ägaren men så kom han när jag just satt mig i bilen, skönt. Jag gick ut och berättade vad som hänt men han kikade också och kunde inte se något. Vilken tur.

Sen bar det av till Vidarkliniken för mamma skulle ta prover, efter det åkte vi hem till mamma och fikade och njöt av solen (japp, jag är röd på armar och ansikte… härligt). Satt där och njöt till kl 17 då Nicke kom. Då gick vi hem och gav Melvin middag och sen så satte vi upp hans gunga på framsidan. Han kan bara gunga lite försiktigt för gungan sitter i en regel och det är inte så lång bit till väggen och köksfönstret… men han gillade det ändå. Sen blev det fika på baksidan och sen nattning av sonen.

Nu har jag halvt som halvt sett/lyssnat på “Rent Hus” men nu börjar ju Barnmorskorna så det måste jag se. Kommer snart ett inlägg med lite bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.