Vår Dag

Åkte till stan imorse för mamma skulle på fotvård. Under tiden gick jag och Melvin på stan, hämtade paket på Lindex, fyndade lite på KappAhl (kommer bilder) samt hälsade på Helena på Hippokids. Sen träffade vi mamma och då gick vi på stan en stund till innan vi åkte hem och fikade på deras altan. Stannade där då Nicke ändå skulle åka bort direkt efter jobbet. Melvin åkte runt i gåstolen och hittade på hyss och sen åt vi även middag där. Massa smarrigt potatismos och lite korv blev det för Melvin.

Jag var även en sväng hos min faster för att hälsa på min kusin och hans fru och titta på deras nyfödda lilla Kasper. Han var så söt och pytteliten fast han vägde 3.8 när han kom ut. Jag hade liksom tänkt mig honom superstor eftersom jag vet att jag tyckte de stora bebisarna var så groteskt stora i jämförelse med Melvin… men nej, han var liten och söt.

Vid 19 tiden så var Melvin supertrött så vi gick hemåt, pappa följde med och bar en staketlängd som min bror köpt till oss. Den ska vi sätta upp på framsidan. Väl hemma gungade Melvin lite men sen gick vi in och gjorde kväll. Nicke kom hem lagom till vällingen och sen så nattade vi Melvin.

Strax kommer ett inlägg med bilder från dagen, ska bara vattenmärka lite på Melvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.