Lyx

Hörde att Melvin vaknade till vid 7.20 men han var så tyst så antingen låg han och lekte knäpptyst eller så somnade han om, tror nog på det sistnämnda. Sen vaknade han inte förrän 8.20 så då gick vi upp.

Han är så rolig nu då han börjat resa sig, jag gick nämligen ut för att göra välling och då hade han ställt sig mot vardagsrumsbordet och kastat ner musen till datorn. Nu lyckades han just rasera en liten bokhyllehylla (Benno CD hylla) så alla skivor ramlade ner… och i nästa sekund skall han leka med dammsugaren, den är lite rolig eftersom den åker undan.

Kikade just ut och såg en klarblå himmel, fast kl inte är 9 än är det 18 grader i skuggan, blir nog ytterligare en underbar dag. Kanske får gå och bada hos mor & far idag också. Var så typiskt att jag inte hade kamera med igår när Melvin snabbdoppades i poolen, coolare kille får man leta efter. Ville bada igen trots att det inte ens är varmt..

Idag har vi inget inplanerat, blir nog bara till att vara ute och njuta av vädret.

5 thoughts on “Lyx

  1. Ulrika: Ja det ver verkligen lyx! Fast han sover i stort sett alltid längre än 7 så vi har nog lite lyx för jämnan.

    E: Visst är det underbart! Vi har varit ute hela dagen och nu är Nicke och Melvin ute och går och jag passade på att kika in på datan en stund.

  2. Det är underbart ute. Och varmt. Vi var i parken redan kl 8 *gäsp* och det var jätteskönt. Vid 10 när vi gick in var det riktigt varmt. Hoppas ni får en härlig dag ute.

  3. Oj vilket lyx att få sova så länge 🙂 Här vaknar vi före tuppen..cirkus 04.30-05.00, i bästa fall någon halvtimma längre =/

    Ha en bra dag!

    //Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.