Tävling: Vinn Ecoballs/Tvättbollar

Vi kör en sista tävling innan hösten, den här gången är det www.smartasaker.se som sponsrar tävlingen.

För att vara med: Anmäl er till nyhetsbrev@smartasaker.se ange i ämnesraden (subjectraden): MÖLNBO annars är ni inte med och tävlar. Skriv även er mailadress och bloggadress i mailet så jag lätt kan kontakta er sen när jag/Smarta Saker dragit en vinnare. Lämna även en kommentar hos mig så jag har koll på vilka som tävlar.

Vinst: Ecoballs/Tvättbollar

Tävlingen avslutas: 15 juni vid midnatt

Om vinsten:

Produkten Ecoballs minskar dina kostnader för tvätt med upp till 85%. Vi har testat och det blir otroligt nog rent. Den här produkten sparar miljön och sparar pengar i din hushållskassa.Lägg bollarna i tvättmaskinen istället för tvättmedel. Har du svåra fläckar finns en extra fläckborttagare med i paketet.  Kör på ett kort tvättprogram, helst utan sköljning. Eftersom Eco balls inte innhåller några tvålprodukter behöver du inte skölja. Bollarna är aktiva och tvättar hela programmet, optimalt är att tvätta på 45 min.
 

 

 

21 thoughts on “Tävling: Vinn Ecoballs/Tvättbollar

 1. Klart man vill vara med och tävla om tvättbollar som spar både på miljö och hushållskassa

 2. jag är med, mailet jag slängde iväg till smarta saker, var dock ett tomt mail, men jag utgick från att det räckte så…
  mailadress i formuläret.
  ha det gött!

 3. jag är med och tävlar.
  vinner gärna för det är något annat som min pappa skulle uppskatta mycket.
  så är det denna vinst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.