Lättad

Morgonen började vid 8 då vi gick upp, så fort frukost var uppäten så gjorde vi oss i ordning för att ta bilen till Öppna förskolan. Jag tänkte att vi kanske skulle hinna vara med på babysången men nu hann vi inte det. Strax innan 10 åkte vi hem till Erika för att hämta henne, hon hade dock försovit sig så jag och Melvin fick åka själva till Sara + barn. Väl där så lekte Melvin med minstingen i familjen, de lekte med klossar och gosedjur. Erika kom strax efter oss och då fikade vi och fick lite smörgås och bulle. Vi var där i några timmar. Var jättetrevligt att komma iväg lite.

När jag varit där så åkte jag hem och kollade posten samt hämtade lite saker, sen lånade jag pappas bil och åkte in till stan. Gick på stan och shoppade en bikini till mig på Lindex, blev även några plagg till Melvin för dryga hundringen. Gick en sväng till Hippokids (se länk till höger) och lånade skötbordet.

Vid 15.40 träffade jag Jenny, Cailey och Jennys “barnflicka”, vi gick på ett fik och drack kaffe. Vi hann prata en stund innan jag var tvungen att åka hem. Lämnade bilen samt bensinpengar hos pappa samt snikade till mig en kopp kaffe. Kastade mig sen hem för att kolla om Länstidningen svarat på min artikel jag skickat in. Såg att de gjort det och vågade knappt öppna den, som tur var tyckte de att det såg jättebra ut och de hade bara gjort lite språkliga ändringar. Skönt. Nästa artikel/krönika/dagbok är redan klar men jag låter den ligga över helgen så jag kan ändra om jag vill. Var i alla fall en lättnad att den första var ok, då behöver man kanske inte vara så nervös i framtiden.

Nu ska snart Melvin sova och vi ska äta middag. Blir potatissallad och kött+prinskorv som vi hade hemma. Sen blir det nog dator för oss båda, Nicke ska kolla på hockey och jag tänkte läsa lite bloggar.

Trevlig fredagkväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.