Cut

Snart ska vi åka in till Södertälje, Nicke ska klippa sig, skönt för honom, det är ganska burrigt just nu. Jag tänkte också passa på att kapa rejält, mitt blir så fort frissigt och svårt att borsta ut. Sen drar Melvin i det så mycket att det vore skönare om han inte fick så lätt tag. Sen tror jag att det skulle shoppas kläder, vi lär väl få gå runt på stan länge.

Skönt att man fick sova till 9.20 idag så man orkar med turen *s*, sov med öronproppar på morgonen så då blev jag inte störd av barnet och pappan.

Igår rensade jag och gjorde ordning i Melvins klädlåda med bodies. Sorterade upp dem så alla 62/68 ligger i en hög (uppdelat på kort och lång ärm) och sen lade jag allt 74 och allt 80 i varsin hög. Så det är använda högen och sen växa i högen. Hittade även några plagg i 62 ska se om han kan ha dem annars åker de upp på vinden. Får se om jag går igenom byxor och tröjor idag, tröjor har han inte så mycket utan det vi har är för stora saker, skulle behövas lite nytt både kort och långärmat i typ 74 (74/80) som han kan ha i sommar.

Nu är det dags att packa ihop oss. Skriver mer ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.