Badat i Gnesta

Ikväll har vi varit i Gnesta badhus, Nicke simmade och jag och Melvin badade i barnpoolen. Den har inte samma temp som den i Vagnhärad men det är ändå 29 grader. Melvin tyckte nog att det var roligt att bada speciellt som Erika kom och joinade oss i barnpoolen en stund.

När vi gick upp så var vi en stund inne i bastun, fast där var det så varmt så en minut ungefär satt vi där. Det var spännande tyckte Melvin för han kikade sig omkring länge och väl. Sen ut och duscha och det var jättekul, mycket flaskor att dona med och mycket tjejer och tanter som var spännande att kika på.

Nu har vi nyss kommit hem och Melvin äter kvällsvälling, sen blir det sängen för honom. Själv har jag just ställt klockan på 07.00, vi måste gå upp då så jag hinner förbereda allt inför resan till Eskilstuna.

2 thoughts on “Badat i Gnesta

  1. Hej Anna! Du vann kassen på min blogg! GRATTIS! Eftersom den första vinnaren aldrig hörde av sig så lottade jag fram en ny vinnare och det blev DU! Maila ditt namn & din adress till starmamas@hotmail.com så kommer kassen med posten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.