Stå dagtid ej nattetid

Snälla söta Melvin, kan du vara så snäll att inte väcka mamma inatt, du får jättegärna stå på dagtid men när du vaknar på natten och ser dina spjälor i sängen så snälla, motstå tvångstankarna som dyker upp och ligg kvar. Mamma tycker inte det är kul när du ställer dig i sängen och sen inte kan sätta dig igen.

2 nätter på raken har han ställt sig i sängen, första natten vid 3.30 och sen igen strax innan 4 och inatt var kl 4. Som tur var så var det bara att lägga ner honom och sen somnade han. Sen imorse vid 7 så hörde jag att han bökade men då ignorerade jag honom i 45 minuter (han var inte ledsen men pep till ibland), misstänkte att han stod då också och när jag kom in vid 7.45 så mycket riktigt, där stod en trött kille.

Nu får jag nog börja öva med honom så han lär sig att stå upp men även sätta sig ner. Det är lite jobbigt när man är van att få sova ända till typ 7.30 utan att ha hört honom.

Nä, nu ska vi hem till min mamma. Vi ska åka och handla samt att jag ska förbi Hälsokällan och träffa nya BVC sköterskan. Ev tar jag en längd och vikt på Melvin idag, är ju bara 4 dagar tills han fyller 1 år.

8 thoughts on “Stå dagtid ej nattetid

  1. AnnaSv: Det gör inget att du skrattar, det gör jag lite också inombords *S*, skönt att det går över i alla fall.

    Liknelsen med en docka med rund botten fick jag höra idag på babysimmet också.

  2. Hahaha, ursäkta att jag skrattar men precis sådär håller vi också på! Superjobbigt är det rätt gulligt ändå.

    Lillebror är som en sådan där docka med “rund botten”, varje gång man lägger ner honom så “studsar han upp”. Nu har han iofs fattat hur man sätter sig ner igen så han blir inte längre hängande i armarna i spjälorna men det är rätt påfrestande ändå.

    Fast det går över. =)

    Kram,
    AnnaSv

  3. Ulrika: Vi får hoppas det blir bättre inatt.

    Nathalie: Tack för att du skrev det, jag hade inte uppmärksammat det annars.

    Camilla: Tiden går fort, vi måste försöka få till en träff. Jag hittar ju inte dit där ni bor men kanske kan du och jag ses i Farsta??

  4. Hej! Sorry för sent svar! Jo, tävlingen fick ingen vinnare pga. för lågt antal tävlande, detta stog med i reglerna.

  5. Ja det är ju bra om de lär sig att ta sig ned igen.. Tycker iaf att det är lite gulligt att de gör det. Och tänk att det är ett år sedan jag såg lille Melvin som nu är så stor 😉 Hopaps jag kommer i håg att gratta i helgen då, jag som har ett minne som en guldfisk..Kram

  6. Hihi..Sött att han kan ställa sig upp själv..synd bara att han inte lärt sig att lika lätt sätta sig ner. Du får hårdträna honom idag 😉 o hoppas på att få en god natts sömn sedan =)

    Ha en bra dag!

    //Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.