Torekällberget

En sväng upp inatt och bytte blöja och lade ner en stående och pigg Melvin. Som tur var somnade han om. Hörde honom vid 7 men då gick jag inte in, sen somnade vi om och vid 8 gick jag upp. Melvin vaknade närmare 8.30 och då blev det frukost för honom. Sen gick han med sin gåvagn och lekte med klosslådan. Vid 10 kom hans mormor och kusin över och fikade och åt lite tårta. Även gammelmormor kom och fikade efter sin morgonpromenad med hundarna.

Efter fikat så bestämde vi oss för att åka till Torekällberget så mamma och Oliwer gick hem för att hämta kläder och ta fram bilstol. När vi kom dit för att hämta dem så var Inger där så hon följde också med.

Det var molnigt men skönt väder. Vi gick runt på Torekällberget några timmar och kikade på djuren. Sen avslutade vi med fika och lite sen lunch på ett av fiken. Just ja, blev även en sväng in i handelsboden och där fick Melvin en “snurra”.

Väl hemma så sov Melvin utomhus i ca 1.5 timme, välbehövlig sömn. Sen när han vaknade blev det torsk i räksås och sen korv och bröd för mig och Nicke.

Nu ska vi snart gå och lägga Melvin och sen blir det en lugn kväll för mig och Nicke.

2 thoughts on “Torekällberget

  1. Kul att ni var här vid Torekällberget.

    Vilken fin korg du har lagt in med bebisfilt i bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.