Förbannelse

Skulle putsa mina glasögon och då gick de av, precis där nässkalmen sitter fast i glaset gick det av. Har fått göra en temporär lagning med vanlig tejp. Hade det varit själva skalmen hade man säkert kunnat löda eller tejpa men nu sitter de på trekvart. Jag som ser så dåligt utan, eller jag ser typ ingenting. Blir till att åka in till Synsam imorgon och köpa mig ett par. Ev får jag skaffa en litet paket linser för det lär väl ta ett tag att få brillor.

Förbannade jäkla sk-t. Precis vad man behöver som mammaledig 🙁

7 thoughts on “Förbannelse

  1. Svar: Ja lillskruttan föddes för tidigt, hon vägde 1680g, jag var livrädd första gången jag skulle se henne, trodde hon skulle vara ett litet skelett men hon var så fin 🙂 Tyckte det var lite läskigt med sondmatningen, men hon verkade inte bry sig så mycket 🙂 Läste att din son bara vägde lite mer än Amanda när han föddes.

  2. Förstår att du är irriterad. Jag glömde mina i bilen igår. Det räckte för att jag skulle bli irriterad. Min dotter köpte nya glasögon på Specsavers (Blic) för några månader sedan. Hon fick två jättefina bågar för 1795:- tillsammans plus synundersökningen som jag har för mig kostade 250:-. Det tycker jag är jättebilligt. Synsam är inte så billiga.

  3. Otur med brillorna!!! Synsam? Är inte de svindyra??? JAg går alltid till glasögonmagasinet!!! Ta en sväng till Nyköping vetja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.