Hur gick det med glasögonen?

Jodå bara fint. De gick inte att laga, de var i Titan och det går inte att löda. Som tur var ringde de och kollade om det fanns bågar kvar i det märket (utgått i butik) och det fanns det som tur var. Bågarna kommer i bästa fall imorgon men senast torsdag så då får jag mina glasögon. 860kr skulle det gå på. Skönt.

I övrigt har vi inte gjort många knop hemma idag, jag har gått runt med lätt huvudvärk hela dagen, säkerligen beroende på de här gamla glasögonen. Ska strax äta kokt korv med bröd, sen natta Melvin och sen är det fotboll som gäller för sambon.

Lägger in två bilder från igår, det är vad jag köpte på Taxinge samt vad Melvin fick av sin farmor i namnsdagspresent. (Var ju Robert den 7 juni)

En fin WC skylt för 20kr

Här är mitt salladsland, jag köpte den rosa lilla “humlan” för att Melvin gillar att titta på sådana här. Den kostade 27kr.

Den här leksaken fick Melvin, det är en hel del pyssel i ett. Gubbarna har mönster i botten så de skall passas in i rätt “hål”, sen är det ringar man kan ta av och sätta dit och överst är en låda med klossar i som man också skall stoppa i rätt “hål”.

2 thoughts on “Hur gick det med glasögonen?

  1. Vad skönt att du klarade dig undan så pass billigt. De har mycket gulligt och fint på Taxinge. Synd bara att man stoppar så många kalorier i magen när man är där….:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.